Llar de l’Ancianitat

Centre de Dia per a persones grans dependents
Av. Abat Marcet, 78 Terrassa

Es planteja la distribució general de l'espai, tenint en compte la funcionalitat en la distribució també des de l'òptica dels elements interiors de l'equipament amb la finalitat d'aconseguir un òptim aprofitament de l'espai.

Donat que l'actuació és un espai de formes lineals i clares es plantegen uns acabats amb les habituals premisses d'accessibilitat, i perseguint aconseguir una sensació de confortabilitat i calidesa necessària per l'estada de persones a modus d'habitatge.

Els elements d'interior que formen part de l'obra són triats en funció dels propis espais en base a la solució i necessitats de cada zona creant harmonia perquè funcioni com un tot.

Il·luminació: Tractem la il·luminació des del reforçament de la pròpia arquitectura, ressaltant els espais donats i des dels elements d'interior pensant amb les funcions a desenvolupar en cadascun d'ells. Amb dues actuacions fem un plantejament en que la llum tingui un equilibri i doni l'ambient que perseguim. Les llumeneres generals seran de baix consum.